Foto's!
Door: Lisette
Blijf op de hoogte en volg Lisette
30 November 2008 | Duitsland, Oberhambach
Heee!
Hieronder alvast wat foto's van me kamer om een indruk te krijgen hoe ik hier leef.
Binnekort ga ik nog foto's maken van de Receptie, het park enz!
Liefs Xxx Lisette
Binnekort ga ik nog foto's maken van de Receptie, het park enz!
Liefs Xxx Lisette
30 November 2008 - 17:50
Mel:
Hee lies.
haha kei leuke fotooss.. en mij fotolijstje naast je bed.:D superss..!
Kus -
30 November 2008 - 17:56
Roos O:
Hey Lies!
ziet er heel erg leuk uit!
Jammer genoeg hebben we gisteren verloren:(.
Hoe is het met de alcoholist?
veel plezier!
xxxxx -
30 November 2008 - 18:48
Elke:
Haha goed geluisterd, snel hoor! ;)
Ziet er gezellig uit, je hebt het al helemaal eigen gemaakt :D
Success!!
Kussss -
30 November 2008 - 20:08
Marloes:
Heey!!
Gezellige kamer!!! Ziet er ook nog best groot uit en leuk behang!!en vanaf morgen is die nog leuker haha!!!
Groetjes!! -
30 November 2008 - 20:57
John:
Hey lisette,ziet er al gezellig uit daar sandra is nu al jaloers op de sneeuw haha de sinterklaasmiddag was leuk hopelijk heb jij je vanmiddag ook vermaakt we hebben ook aan jou gedacht hoor en je suprice bewaren wij tot je weer terug bent we wilde het wel komen brengen alleen bram en julia houden dit nog niet zo lang vol in de auto.
een hele dikke kus en knuffel van ons allemaal,sandra,john julia en brammetje -
30 November 2008 - 21:46
Nathalie:
Lekker ruime kamer Lies!En zo fijn, een eigen badkamer!! Kus -
01 December 2008 - 13:09
Dennis:
Zo het is koud daar en je hebt sneeuw, wij hebben het alleen maar koud, niet eens sneeuw:O
Ben jaloers(A)
Ziet er leuk uit daar hoor:D
(K) -
01 December 2008 - 15:26
Sabine:
Leuke kamer hoor!! Over 3 weken zie ik hem in het echt:) (K) Sabine -
01 December 2008 - 17:17
Ingeliene:
Kei leuk lisette! Mooi dat je het daar naar je zin hebt! + Super, kei, vet cool dat onze kalender zo mooi op je kamer hangt!:D
Ik mis jou wel op de trainingen hoor! Nou veel succes daar hea!
Dikke kus en knuffel van inge -
02 December 2008 - 20:47
Berry:
ey lisette hier een klein verslagje van de week
maandag:
stage gelopen van 15 -22 was weergezellig veel gedaan heelveel gekeken en gleerd leuke dingen gemakat zoals koekjes,en leuke toetjes
dinsdag:
were stage gelopen ook were leuke dingen gedaan
woensdag:
ook weer stage gelopen was ook leuk afwas getsaan 1 dag je leer je niks van:P
donderdag:
vrije dag eindelijk een keer:p
lekker uitgeslapen tot 1345:p
haha:p
en uh kadootjes voor isnterklaas zondag gehaald
vrijdag:
laatse stage dag was gezellig ik mog een dagje bedieng was leuk ik ahd borrel hapjes mee genomen en drop en chochalde voor de chef en zijn vrouw die borrel hapjes voor idereen en ik heb een fles wijn van hun gekrgen die ik daar altijd dronk e lekkere fles mee nara huis haha:P
zaterdag:gewerkt in broerstraat 13-sl daarna ben ik samne met joey en vincnet en thijs bij anne film wezen kijken
zondag:
uitgeslapen tot 12 uur
wedstrijd om 1445 en heel goed gespeeld tegn arnhem egales in arnhem was leuk en gezllig had veel goede scores en een heel mooie steal en score daarna gewonnen de wedstrijd met 115-49
op nara het kampioenschap we staan nu 2de we moeten van towerjumpers winnen oim 1ste te wodren 10 janiuari 10 uur:p
kampioenschap wedstrijd:p
avons sinterklaas gehad was gezellig
met iedereen
sabine>sandra
sandra>ellie
ellie>sabine
maandag:
school geweest restaurant op school was leuk
dinsdag:
moets naar ortho heb wel last van maar hoefte niet naar school
hoe is het met jou alle goed dhoeg gata het met werk enzo.
geniet nog van je vrije dag
tot 31 december
veel liefs je liefe broertje