Nieuwe vorderingen.. - Reisverslag uit Oberhambach, Duitsland van Lisette Bronswijk - WaarBenJij.nu Nieuwe vorderingen.. - Reisverslag uit Oberhambach, Duitsland van Lisette Bronswijk - WaarBenJij.nu

Nieuwe vorderingen..

Door: Lisette

Blijf op de hoogte en volg Lisette

24 November 2008 | Duitsland, Oberhambach

Heeeei!
Hier weer een berichtje om jullie op de hoogte te houden.
Vandaag heb ik met een andere collega gewerkt van de Receptie!
Ook weer erg aardig. Ik vertelde op gegeven moment ook dat ik basketbalde,hij pakte gelijk de telefoon om te informeren of er nog een basketbalvereninging was in Birkenfeld( dorpje verder) & waar anders de dichtbij zijnde verening is! Njaa het wordt niks want het is echt op een hele afstand zei die ma toch dat ze dat hier gelijk doen!

Vervolgens vertelde ik dat ik me auto niet helemaal meer vertrouwde, heeft vandaag iemand van de huistechniek mee gereden! ( er was niks Löss, eigen foutje)
Dus morgen ga ik op mijn vrije dag naar Birkenfeld met de Auto om boodschappen te doen en een sim kaart of een telefoon te kopen. Heb inmiddels ook daarvoor navraag gedaan en weet ik nu iets te vinden.

Het duits gaat langzamerhand beter, sommige mensen kan ik alleen niet volgen als ze snel praten of met een accent praten. Ma goed het gaat steeds beter! :)

Op het moment is het niet echt druk bij de Receptie & duurt de dag een stuk langer. Maar met kerst is het weer echt heel druk dusja moet er maar ff van genieten;)!

In de kerst trouwens ga ik een week annimatie doen! er is daar een tekort aan personeel & ik ga daar voor een weekje invallen. Vind ik niet zo erg voor een week lijkt me wel gezellig.
Ook heb ik hier de mogelijkheid gekregen om nog hele veel te leren! marketing enz bij de parkmanager,backoffice,horeca! wat ik maar wil, echt leuk dat ik hier gewoon alles mag gaan doen. Erg leerzaam!

Verder heb ik m'n muur opgefleurd met jullie kaarten & DE KALENDER;)

Het is gek dat je echt hier helemaal op jezelf bent, ik was, kook(soms dan;)),ruim op! ja kweet niet dat ben je neit gewend als je gewoon thuis bent dan is het normaal dat alles voor je gedaan wordt & hier is het echt voor jezelf zorgen. Gaat me opzich allemaal goed af!

Owjaa kreeg van vele van jullie een reactie over een basketbal! maar mijn ouders komen hierheen met de kerst & dan vraag ik of ze er een mee willen brengen om hier natuurlijk in vorm te blijven haha!
Jaa dat merk ik wel, ik ga hier echt kilo's bijkomen(niet dat dat voor mij erg is:P)maar zo weining bewegen.. nja ik loop wel 2x op een dag 10 min ma tog neit intensief sporten!

Ik heb trouwens ook een balkon bij m'n kamer! zo relaxed.. dan zet ik daar soms me drinken neer dan hoef ik niet elke keer na de keuken( waar het zoooo koud is omdat er geen verwarming in is) om drinken te halen.. jaja! haha

Zoo.. dat was het weer ff voor nu!
Dikke Kus vanuit hier!
(L)

• 24 November 2008 - 19:31

Tam:

Liefurd!

Ben echt blij dat je dr het naar je zin hebt! en lekker je eigen stekkie hebt gemaakt!
    Geniet er nu nog van nu het zo lekker rustig is! Want dat is zo voorbij en giga druk!

Ik ben inmiddels weer druk druk druk druk druk. Met school, werken, stage en ook nog een heel klein beetje sociaal leven! Maar gaat helemaal goedkomen!

Vind je lief! En mis je toch nu al wel hoor...

Kuss en Hou van je! je mede jankerd!

• 24 November 2008 - 20:47

Nikki:

Hey meisiej!
    Wat leuk dat je ouders langs komen met kerst.. Toch wel erg fijn, zou niet willen dat je "alleen" zou zijn.. Ook al zijn er mensen om je heen, is dan toch fijn om iemand bekends bij je te hebben..

En ook erg leuk om te horen dat je iig leuke mensen om je heen hebt.. Ik mis je best wel.. Jij bent toch wel vaak degene wie ik spreek als ik iets te vertellen heb.. Maargoed, het is maar voor een tijdje, en voorlopig vind je het erg leuk, dat scheelt een hele hoop..

Moppie, ik hoop dat je je erg vermaakt, ohja, heb je al eens in et fotoboekje gekeken? Ik ben er zelf zo trots op hahaha:P:P
    Love you!!
    Dikke kus

• 24 November 2008 - 21:33

Cas:

woow lisette ik ben blij dat het daar goed gaat en dat je zoveel kunt leren
    gelukkig zijn ze erg vriendelijk voor je maarja had niet anders gekund natuurlijk voor jou(A)

wel jammer dat er geen basketbal club is in de buurt maargoed je gaat gewoon in je eentje oefenen en komt terug beter dan ooit;)

hier gaat alles goed heb mijn raport gehad ... twee iets mindere cijfers de rest goed:D basketballe gaat ook goed
    en verder ist hier gezellig gistere lekker in sneeuw gechild met danique was erg leuk

je hoort het wel weer
    kusjes liefs(K)

• 25 November 2008 - 09:47

Mel:

Heeey meis..!
    Hhaha, egt leuk om je verhaaltje te lezen.. en idd nu moet je egt voor jezelf zorgen ..;) dat is wel effe wenne. maar wat lief dat ze meteen gingen bellen voor een basketbalvereniging! egt top. jammer dat het alleen zo ver weg is.. Hier in nederland gaat ook alles primaa.!:D heb alleen ontzettend last van me keel.. en me stem valt soms weg . Das egt zo bale, bij de recptie!:S maa goed. ik eet de hele dag door keelsnoepjes en drink hoestdrankje, dus hoop dat ut snel over iss.!;)hoe koud is het eigenlijk bij jou?? hier heeft het gesneeuwtt.\!:D egt super mooi zag het eruit! en natuurlijk is het nu alweer bijna allemaal weg. haha. meis, nog heel veel plezier daar!
    Kus , x mel

• 25 November 2008 - 09:50

Dennis:

zo wel vet relaxd dat die lui daar allemaal zo aardig zijn en meteen vanalles regelen joh:D!
    maar gelukkig hou je het nog goed vol daar;)
    waarom kijk je niet of er iets van fitness in de buurt is? kom je straks terug als dikke bodybuilder(A)
    en je blijft ook nog eens in vorm:D
    (tja de coach in mij komt weer naar boven hea:$)
    Nog veel plezier daar en we wachten af tot je volgende berichtje:D
    (K)

• 25 November 2008 - 11:11

Danielle:

Liesje..!!..

war fijn dat je het zo naar je zin heb..!!..
    je moet het toch allemaal maar afwachten..!!..

ben benieuwd hoe het met je telefoon verloopt..!!..

nou lieve lies heel veel plezier daar nog.!!..

liefs,

• 25 November 2008 - 16:52

Roos O:

Hey!
    Super leuk dat je het zo naar je zin hebt! Onze kalender past vast mooi. Het is wel ff wennen om zonder jou te basketballen hoor, er zit niet zo veel pit in de yell als dat erin zat.
    ik heb niet zoveel tijd maar ik stuur wel een keer een wat langer berichtje!
    veel plezier Lisette,

kussen

• 30 November 2008 - 05:28

Geertje:

Ha Lies,

Leuke site en super leuk om zo je verhalen te lezen!

Volgens mij vermaak je je tot nu toe prima met je aardige collega's!

Veel plezier nog in ons buurland en ik zal regelmatig een blik op je site werpen!!

xx Geertje

• 30 November 2008 - 09:23

Elke:

Haa meid!
    Deze week maar geen lange mail aangezien ik je pas nog gesproken heb! Maar niet getreurd, volgende week is ‘tie weer van de partij ;)

Wel super aardig van je collega’s dat ze je meteen gingen helpen! Dat was wel heel vet geweest natuurlijk als je daar kon gaan trainen (waah, dan had je gewoon kunnen zeggen dat je in het buitenland hebt gespeeld!!). Maar goed dat je binnen kort je basketbal krijgt, je moet wel je top-niveau houden! Maar beter dat er met je ride niets aan de hand is, dat zou wel echt een probleempje zijn. Heb je nou eigenlijk je oude nr al opgezegd? (of die had je al opgezegd of niet?)

Je leert wel snel deutsch daar zeker. Reken er maar op dat jij mijn bij-les gaat geven xD Wel jammer dat het niet zo druk is. Wat doe je dan de hele dag? (toch niet computeren hè? :P) Zo, hoe fijn is dat, dat je vanalles mag doen daar! Doe je dat dan ipv receptie werk? Heb je daar al zin in? Dat is wel precies wat je wilde, zo’n combi! :D

Haha heb je al reactie gekregen op je kalender? Vanaf morgen wordt het erg, dan komt de leukste maand (A)
    Wanneer komen de foto’s trouwens? Haha

Dikke kuss&veel liefs!