Eerste paar dagen op vakantiepark Hambachtal
Door: Lisette
Blijf op de hoogte en volg Lisette
20 November 2008 | Duitsland, Oberhambach
Ik ben afgelopen zondag goed aangekomen op ferienpark Hambachtal. Het was een lange reis(4,5 uur). Gelukkig gingen papa en mama ook mee & bleven nog een nachtje slapen.
Eenmaal aangekomen werd ik gelijk goed opgevangen. De mensen bij de receptie waren erg aardig. Sarah een meisje van 18 aan de receptie liet mij de kamer zien.
Mijne kamer is erg mooi. Ik heb een eigen douche & tv( die het inmiddels ook doet). Ik heb natuurlijk wel duitse zenders maa hier kennen ze ook MTV & Eurosport.
Ik woon in een appartement op 10 minuten lopen van het park.
Ik zit met meedere mensen in het appartement. Er is ook een nederlandse jongen(richard) in de sport & annimatie. Rebecca & Fatma zijn 2 duitse meisjes van het restaurant. Verder zit er ook een Alcoholist in het appartement!
maar die heb ik nog niet gezien.. Beetje eng idee.
Het park is erg mooi & groot. er is een mooi zwembad ( beetje klein centerparcs) een sauna en massages. Bowling, minigolf, tennisbanen, fitness,pooltafels,restaurant en wat hier ook is.. jaja! een basketbalveld! ( en wie heeft dan geen basketbal bij.. tjaa;))
Erg mooi allemaal! maar er zijn ook nadelen! in de omgeving is hier echt helemaal niks te doen!
Er is wel een dorp "Birkenfeld" waar je boodschappen( lidl & Aldi) kan doen & 2 kledingwinkels. Maar echt winkelen of iets anders zit minstens op 45 min afstand! heb ook nog geen simkaart kunnen vinden. Er zit hier nog 1 dorpje waar ik t ga proberen anders probeer ik me abbonement toch weer in te laten gaan.
Ik heb nu 2 werkdagen gehad bij de receptie. Iedereen is hier duits en ze praten hier heel snel. De vrouw die mij heeft ingewerkt is zeer aardig & praat wat langzamer. Heb qua werkzaamheden nog niet veel moeten doen.. Erg veel informatie dat wel! Ik werk hier 5 dagen in de week & 2 dagen vrij.ik heb veel verschillende diensten.
Okee ff weer genoeg info!
Ik hoop dat het met jullie allemaal goed gaat! & ik hou jullie op de hoogte!
Veel Liefs,(K)
Lisette
Ik woon in een appartement op 10 minuten lopen van het park.
maar die heb ik nog niet gezien.. Beetje eng idee.
Okee ff weer genoeg info!
Ik hoop dat het met jullie allemaal goed gaat! & ik hou jullie op de hoogte!
Veel Liefs,(K)
Lisette
20 November 2008 - 19:12
Cas:
heey lies
fijn om te horen dat alles goed gaat hier gaat ook alles goed
woow wel gek van die alcoholist ja:O
haha jammer voor jou dat er niet veel winkel zijn kun je niet lekker gaan shoppe;) maar gelukkig heb je een auto dus dat scheelt weer
ja je bent ook niet slim hea neemt ze geen basketball mee...... wat moet er toch terecht komen van jou lisette haha grapje
mis je liesje veel suc6 verder daar kus liefs,cas -
20 November 2008 - 20:10
Sabine En Danny:
Hallootjes!
Met ons is alles goed. Leuk om je verhaal te lezen, al wist ik het meeste al:) van die alcoholist nog nie... mafkees!! haha
Veel plezier en werkse maar weer morgen.
Groetjes Sabine en Danny -
20 November 2008 - 20:21
Chantal!:
Manderijntjee (L)
fantastisch dat het allemaal goed daar gaat! en hoe zit het met je duits? kun je het wel volgen als ze zo snel praten?
Hier is het allemaal wel goed hé! kheb aantal klachten in gediend op school =D na 2lesdagen al :P dus dat gaat lekker. ook moet ik nog na de dokter voor mn knietjes want die doen heel raar ! :o
EN EN EN, Ik heb helemaal niemand dood gereden in mn eerste ryles(H) dus geen advertensie in de krant voor de volgende =D hihi.
Wat ga je doen in je 2vrye dagen dan? 45minuten reizen om te kunnen winkelen? en dan een basketball kopen?:P hihi.
Meis, super veel plezier daar nog! en succes met het werk! ik hoop snel weer een van u verhaaltjes te kunnen lezen! en pas op met die alcoholist!!
Kusjes(L). en Liefs! -
20 November 2008 - 20:30
Jasper:
heeey!!
Je had al een stuk verteld! haha maar minder van je tv joh:o magoed! dan heb je altijd nog de films? die waarschijnlijk ook in het duits zijn! zo dom:P overgesproken! maar als die alcoholist je lastig val laat je het weten eh! dan cross ik wel even naar duitsland!! haha spreek je snel op msn! kus -
20 November 2008 - 22:04
Nikki:
Hoi Smurf <3!
Meeste wist ik natuurlijk al, maar toch leuk om te lezen dat het je allemaal goed bevalt..
Ik zal je ook snel wat meer laten weten enzo.. & blijven schrijven he. Echt leuk om te lezen dat ik niet voor niks zo lang afscheid moet nemen van mn lieve vriendinnetje =D..
Dikke kus,
Nikki<3 -
20 November 2008 - 22:06
Nogmaals Nikki:
Mokkel,
Ik wil graag een adres:D
Let me know!(L) -
20 November 2008 - 22:16
Mel:
heeey meis..
SUper om te horen allemaal hoe hjet dar gaat in duitsland.. ;) veel succes nog met je stage en wacht weer op je volgende berichtjee..:D Liefs, X mel -
21 November 2008 - 09:09
Nathalie:
Nou nou, dat klinkt wel goed! Gelukkig heb je een kamer voor jou alleen! En een eigen douche is dan wel super luxe! Helemaal als je bedenkt dat je van tevoren niet eens wist of je uberhaupt wel iets voor jezelf zou hebben! En weet je, 45 min. rijden naar een grote stad valt best mee! Voor Duitsland dan... Had erger gekund!
Succes daar en geniet er van! We missen je wel! Afgelopen zaterdag maar met 5 man een wedstrijd gespeeld... En de opkomst op de trainingen is ineens een stuk minder nu je weg bent. Ligt dan toch aan jou denk ik ;)
Groetjes Nathalie -
21 November 2008 - 09:28
Manon:
Haa liesl!
Leuk om te horen dat het goed met je gaat en dat je goed aan bent gekomen! Ik ben al vanaf 3 november aan het werk, maar ben vandaag (21-11) weer begonnen na 1.5 week vrij, dit door droevige omstandigheden. Maar heb het ook erg naar mn zin!
Heel veel succes en vooral plezier! Enne, die alcoholist.. Gewoon schoppen/slaan/bijten/knijpen als ie vervelend is ;)
Liefs, Manon xxx -
21 November 2008 - 14:14
Marloes:
Heey Lisette!!!
Gelukkig alles goed daar!! Hopelijk heb je al een mooi plekje voor de kalender.... Want voor december moet hij er toch zeker wel hangen :P hahaha!!!
Nog veel plezier en succes!!!
x Marloes
21 November 2008 - 15:35
Danielle:
Liesje..!!..
wat fijn dat je het naar je zin heb en dat het goed met je gaat..!!..
was bezig met een brief naar je te schrijven maar aangezien ik meer van de luxe bent krabbel en mail ik je wel..!!..
maar probeer het nog wel om je te schrijven hoor haha..!!..
beetje jammer dat je niet ken winkelen maar ja het is dan ook geen den bosch:P
en tsjah lies ken je daar basketballen heb je geen basketbal bij je ow ow ow lies..!!..
nee hoor meid geniet ervan en ik wacht alweer op je volgende verhaal..!!..
veel liefs ,