Start Stage Hambachtall - Reisverslag uit Beuningen, Nederland van Lisette Bronswijk - WaarBenJij.nu Start Stage Hambachtall - Reisverslag uit Beuningen, Nederland van Lisette Bronswijk - WaarBenJij.nu

Start Stage Hambachtall

Door: Lisette

Blijf op de hoogte en volg Lisette

23 September 2008 | Nederland, Beuningen

Heei Allemaal!
17 November is het zover.. dan gaat mijn stage beginnen in Oberhambach in Duitsland!:D Oberhambach ligt vlakbij Trier en een stukje verder weg bij Cochem.
Ik dacht dat het wel leuk is om jullie op de hoogte te houden van mijn stage & alles wat ik daar mee maak.. Vandaar deze site. Voordat ik wegga ben ik nog van plan om een afscheidsfeestje te geven.
Ik ga met mijn eigen autootje naar mijn stage dus misschien dat als het rooster een keer goed uitpakt ik een keer terug naar huis kom. Voor de rest ben ik daar natuurlijk intern.
3 April ben ik definitief weer terug.
Ik hou jullie op de hoogte!

Kuss, Lisette

• 23 September 2008 - 14:08

Nikki:

Hai Moppie!
    Heeeeeel erg veel plezier daar, en ik hoop veel verhalen te lezen enzoo!!:)
    En ik hoop ook dat we elkaar misschien nog zien als je een keer terug bent!!
    Dikke kus!
    Nikki(L)

• 23 September 2008 - 14:18

Cas:

Liesje
    ja ik wil je nog wel ff veel suc6 wensen daar op je stage en hoop dat je het heeel leuk hebt daar:)
    en verder ga ik je heeeel erg missen en gaan we als je terug bent weer ff onze tijd inhalen hoop ik;)
    gelukkig ben je nu wel optijd terug om mijn verjaardag NIET te missen haha;)
    kusjes voor pro

• 23 September 2008 - 16:22

Mel:

Liess..
    Superrr vett !:D haha oeh heb je al zin in je stage ??? K tog wel un beetj meer als eerst nu ! ;) maar meid, kspreekj nog morgeeh op schooltjeee weer !:D iig heeeel veel plezier vast he, komt hemaal goedd !;)
    Koesj, Xx

• 23 September 2008 - 16:41

Claire:

Hee meid!!

Wat leuk joh dat je naar Duitsland gaat...haha!! Maar zie je morgen weer gezellig op school en wens je alvast heel veel plezier en we mailen/berichten/krabbelen!

Kus

• 23 September 2008 - 19:00

Debbie:

heej liset
    ben je ff tijdelijk mijn landgenoot haha!!
    kei leuk zo site kan ik lezen wat je allemaal doet.hoop dat je het super naar je zin hebt!!
    successsssssssssss!!!!
    xxx debbie

• 24 September 2008 - 06:46

Manon:

Lies!
    Vet cool! Heel veel succes en ik ga je site in de gaten houden, nu ga jij naar het buitenland en blijf ik in NL.. Keep in touch!
    xxx

• 25 September 2008 - 08:18

Marianne:

heeij lies !leuk zown site hoef ik je niet lekker ouderwets te schrijven meer dan? ;) haha tot snel ! liefs

• 22 Oktober 2008 - 17:33

Danielle:

hee liesje..!!..

ik wens jou heel veel plezier en een leerzame tijd ;):D

nou kennen we niet tussen door even afspreken om te shoppen , naja dat overleef ik hoop ik wel:D..!!..

kus daan..!!..

• 09 November 2008 - 11:06

Je Pappie:

Jammer dat je gaat.Ik zal je missen
    Maar ik weet waar je nu mee bezig bent.
    Dus doordouwen!!!

• 09 November 2008 - 15:55

Lincy:

eeey nicht

heel veel plezier daar,en heel veel succes
    dikke kus!!
    lincy(L)

• 16 November 2008 - 19:45

Berry:

hoi lisette hoe is het er mee
    veilig aangejkomen is daar mooi
    ik hoop het wel
    groetjes berry

• 18 November 2008 - 11:35

Debbie:

heej liset
    hoesie??
    hoe was je eerste dag in duitsland?
    hoop dat je het naar je zin krijgt daaro!!
    xxx debbie