6 weken op Ferienpark Hambachtal
Door: Lisette
Blijf op de hoogte en volg Lisette
28 December 2008 | Duitsland, Oberhambach
Ja, vandaag precies 6 weken geleden kwam ik aan op Ferienpark Hambachtal. Ondertussen ben ik er nu 6 weken. Ik kan niet zeggen dat de tijd snel gaat maar het gaat ook niet langzaam.
Ik heb de afgelopen 2 weken in het animatieteam gezeten.
Ik vind het leuk om te doen al leer ik er niet echt veel.
In heb verschillende knutsel en schilderactiviteiten gegeven:
Een heksenhuis maken van snoep
T-shirts schilderen van Koos konijn
Popcornkettingen maken
Puzzel maken van Koos Konijn
Placemats maken van Koos konijn
In de ochtend worden er altijd knutsel en activiteiten gegeven in de kidsclub en in de middag is het van 15.00 tot 17.00 uur vrij spelen in de kindergarten. Er zijn hier dus twee verschillende kinderruimtes.
Verder heb ik afgelopen week voor het eerst een bingo gegeven aan volwassenen. Deze bingo wordt in het Duits en in het Nederlands gegeven. Ik vertel dan alles in het Nederlands voor de Nederlandse gasten. Ik heb zoiezo de afgelopen 2 weken veel Nederlands gepraat.
Er zijn namelijk veel Nederlanders op het park. Dat is natuurlijk aan de ene kant wel fijn, ook voor hun maar aan de andere kant is het natuurlijk niet zo goed voor mijn Duits. Maar goed dat komt wel weer.
Een dag in de annimatie ziet er ongeveer zo uit:
09.00 beginnen, voorbereiden voor knutselactiviteit, kijken voor het aantal aanmeldingen e.d
09.45 – 10.00 uur Treffen met Koos. Koos Konijn is de mascotte van het park. Ook ik moet in dit pak! Echt zo warm. Gelukkig is er wel een ventilator in het hoofd. Vooral met de minidisco moet je dat hebben.
( was erg leuk dat bij mij gisteren de batterij op was en die uitviel!)
10.00 – 10.05 uur de vakantiedans. Hier wordt samen met Koos de vakantiedans elke ochtend gedanst. Daarna wordt verteld wie er aangemeld zijn voor de knutselactiviteit en brengt Koos ze daarheen.
10.05 – 11.30 uur Knutsel/schilderactiviteit
11.45 – 12.45 uur Meestal elke dag bij de animatie een uur pauze om uitgebreid te gaan eten;)
12.45 – 13.15 uur Kidsclub opruimen schoonmaken
Dan is er elke dag iets anders soms toernooi of iets dergelijks. Of moeten er nog wat andere werkzaamheden verricht worden.
15.00 – 17.00 uur Kindergarten, 2 uur vrij spelen met de kinderen.
17.00 – 17.30 uur Minidisco
17.30 uur Einde dag.
Nou, zo gaat het eigenlijk elke dag. Het is allemaal opzich wel leuk om te doen maar ik vind het zelf best eenvoudig. Misschien ook omdat ik al een stage animatie gedaan heb en we daar ook meeleeftheater e.d. deden.
Ik moet nu nog 2 weken in de animatie en dan ga ik weer terug naar de receptie. Zou wel weer wennen worden denk ik zo!
Owjaa… Groot nieuws nog!!
Ik heb me geschenk gekregen, gisteren was het dan zover ik en Sarah( had ook een paar duitse mensen gebeld) moesten bij de baas komen.
Hij was erg tevreden, wij waren namelijk het enige park die zoveel buffets verkocht hadden via de telefoon. We kregen een envelop en wat zat erin:
Voor 25 euro tegoedbon voor het restaurant
En.. Voor 25 euro tegoedbon voor het beautyfarm!
Heerlijk.. ja dat is dus bij ons op het park een uitgebreide beautyfarm!
Sarah en ik gaan dan waarschijnlijk samen een massage ofzo uitzoeken. Jah dat vond ik toch wel een leuk cadeau voor al het bellen!
Owja, vandaag ben ik voor het eerst hier wezen fitnessen! Heerlijk was het, ik kwam in de kleedkamer t leek net of ik een wedstrijd ging basketballen. helaas was dat niet zo haha, maar goed het is wel goed om mijn conditie een beetje bij te houden ben er nu 1,5 uur geweest en heb me voorgenomen om elke week er een keer naar toe te gaan zodat als ik terug kom jullie mij niet allemaal inhalen;)!
Zo vandaag en morgen vrij, dinsdag moet ik wel lang werken van 9 tot 8. en daarna komen dan Papa,Mama Ellie & Berry.
Ik wens jullie allemaal een goede jaarwisseling & een gelukkig en een gezond 2009!
Xxx Lisette
Ik heb de afgelopen 2 weken in het animatieteam gezeten.
Ik vind het leuk om te doen al leer ik er niet echt veel.
In heb verschillende knutsel en schilderactiviteiten gegeven:
Een heksenhuis maken van snoep
T-shirts schilderen van Koos konijn
Popcornkettingen maken
Puzzel maken van Koos Konijn
Placemats maken van Koos konijn
Een dag in de annimatie ziet er ongeveer zo uit:
( was erg leuk dat bij mij gisteren de batterij op was en die uitviel!)
10.05 – 11.30 uur Knutsel/schilderactiviteit
12.45 – 13.15 uur Kidsclub opruimen schoonmaken
15.00 – 17.00 uur Kindergarten, 2 uur vrij spelen met de kinderen.
17.00 – 17.30 uur Minidisco
17.30 uur Einde dag.
Owjaa… Groot nieuws nog!!
Voor 25 euro tegoedbon voor het restaurant
En.. Voor 25 euro tegoedbon voor het beautyfarm!
Heerlijk.. ja dat is dus bij ons op het park een uitgebreide beautyfarm!
Xxx Lisette
28 December 2008 - 14:38
Dennis:
heej wat leuk dat animatie programma:D
En ben trots op je dat je zolang bent gaan fitnessen;)
nja voor je het weer mag je hier weer komen om wedstrijden te basketballen:D
(K) -
28 December 2008 - 14:51
Cas:
heey lisette
gelukkig is het leuk daar en ik zie wel datt je de hele dag druk bezig bent:)
haha eten ja je moet heeeeeel veel eten jij als je terug bent mogen er wel wat kilo's aan hahah
verder heel goed dat je aan het sporten bent go lisette haha dan ben je weer snel fit als je weer gaat basketballe in beuningen
ooeelalaaaa lekkerre masage voor lisette toe maar haha nou geniet er van je hebt het avst verdient
dikke kus (L) -
29 December 2008 - 18:53
Claudia:
Hai Lieske,
Ik ben blij om te lezen dat het goed met je gaat!! Fijn dat het gezellig was met Sabine en Danny!
Grappig, Koos(lies) konijn! Haha! Ik ben benieuwd! Heb je daar geen foto van?? Go3ed van je naar de sportschool, waauw! Ik lig nu echt bijna 3 weken stil met de feestdagen, getver... Maar dat komt wel weer.
Meis, veel plezier bij de massage, geniet ervan hoor, dat heb je verdiend!
Tot snel!!
Kussie Claudia
29 December 2008 - 20:00
Mel:
Hee lies!
wat een verhaal. haha, wel super dat je zus met de vriend was langs gekome.. eindelijk een bekend gezicht om te zien! ;) en een beauty arrangement. HEERLIJk! :D geniet er ma van. hier in nederland alles druk druk! top drukte is ut bij centerparcs, ! meid, kspreekje snelweer en alvast een goed uiteinde.! Kuss Xx -
29 December 2008 - 21:06
John:
Hey lisette,vanuit NIJMEGEN wensen we je een spetterend nieuwjaar toe en hopen dat je je verblijf in duitsland met een goed gevoel kan afsluiten we wensen je alle goeds!
xxx john,sandra,julia en brammetje -
30 December 2008 - 20:20
Sandra Derksen:
lieve lisette!!! Eenheel geliukkig 2009 toegewenst! Wij denken aan je !!! Groetjes van ons -
01 Januari 2009 - 13:44
Claudia:
Gelukkig nieuwjaar, Lieske!!
Ik wens je het allerbeste voor 2009, veel liefde, geluk een een goede gezondheid!!
Geniet ervan en succes met alles daar! Lees graag je berichten!
Kussie Claudia